Anne Fila

Ambachtelijk en decoratief schilderwerk ter verfraaiing van wanden, vloeren, plafonds en objecten.

Of het nu gaat om het realiseren van een klassieke of eigentijdse sfeer, met behulp van verscheidene decoratieve schildertechnieken lijkt niets onmogelijk.

Anne heeft een ruime werkervaring in het realiseren van talloze projecten, zowel groot als klein.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van luxueuze hout- en marmerimitaties in kerken en monumentale panden, verrassende geschilderde tafereeltjes in kinderkamers, een sfeervolle landelijke uitstraling aan keukens en een stoere metal look als eyecatcher op schouwen en wanden.

Ambachtelijke technieken (o.a. patineer-  en verouderingstechnieken, vergulden), muurwassingen  en realistische (trompe l’oeil), illustratieve of verweerde fresco-look schilderingen geven een sfeervolle meerwaarde aan het interieur. Uitvoering op panelen, waardoor het werk verplaatsbaar is, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Anne werkt met liefde voor de materialen en met respect voor de authenticiteit van objecten.  Zij geeft deskundig advies om tot de meest passende bewerking te komen. Zowel in een ontwerp- als uitvoerende fase wordt in overleg en naar wens van de opdrachtgever gezocht naar een passende ‘decoratieve bewerking’; specialistisch en ambachtelijk uitgevoerd en tevens uniek en exclusief van karakter.

De opdrachtgevers aan wie Anne Fila haar expertise aanbiedt zijn o.a. kerkbesturen, schildersbedrijven, horeca, architecten en particulieren.